Bröllopsalbum efter – Bröllop.se före

 Denna hemsida fokuserar enbart på det som händer efter den stora bröllopsdagen. När de nygifta har fått alla foton och ska skapa ett bröllopsalbum för att minnas allt som hände. Det kan man ofta göra i lugn och ro. Det finns inte någon speciell deadline även om många vill ha det klart så fort som möjligt.

 Annat var det innan bröllopet. Då var det mängder av saker att planera och fixa med. Att ta hjälp är ett måste och online finns det flera sidor som ger sakliga och funktionella tips på vad man bör tänka på under planeringsstadiet. En av dessa är bröllop.se där man kan få tips om bröllopsklänningar inbjudningskort och hur man planerar allt.           

 Hur man än planerar så är det första steget för de allra flesta att välja vilka man ska bjuda in och hur de ska bjudas in. Några få gör digitala inbjudningskort men de allra flesta vill ha det traditionellt och skapar inbjudningskort av papper eller papp. Ett besök till Panduro eller någon annan hobbyaffär är vad som krävs för att både hitta inspirationen och allt material. Lite mer inspiration och saker man kan tänka på vid skapandet av inbjudningskort kan man läsa om här

 Det finns visserligen många fotobutiker och hobbybutiker som säljer färdiga inbjudningskort. Det är enkelt och smidigt men det är lite som att köpa ett färdigt bröllopsalbum – totalt opersonligt. Det är orsaken till att många vill göra korten själva. Korten är det första som gästerna får och redan här sätter man standarden och ribban för vad de kommer att kunna förvänta sig på bröllopet.

 Man bör även komma ihåg att det inte bara är kortet man ska lägga ner energi på. När det är fixat ska de ner i ett kuvert och det är minst lika viktigt att även det har samma stil och form.  Den röda tråden börjar här och slutar när bröllopet är slut. Försök att hålla temat hela vägen.